Branche Duurzame industrie

De industrie is een sterke sector die als de banenmotor functioneert en daarnaast ook de nodige groeipotentie kent. Veel belangrijke sectoren zijn afhankelijk van deze sector en veel investeringen en export zijn dan ook gekoppeld aan de (maak)industrie. Binnen alle sectoren is de verwachting dat de consument in de toekomst steeds meer zal letten op kwaliteit, duurzaamheid en gezondheid. Deze vraag vertalen de sectoren naar duurzame producten en diensten, of combinaties hiervan. Hieronder verstaan we alle product- en marktconcepten die resulteren in een lagere impact op mens en milieu. Dit maakt het een essentiƫle missie om te blijven investeren in duurzame innovaties op zowel technologisch als sociaal vlak. Vanuit ervaring helpen wij bedrijven met innovaties op deze gebieden te navigeren naar succes.

Wij delen de passie voor innovatie op dit gebied en zijn toegewijd om jouw project te versnellen!

 

 

+31 (0) 20 2440317

Subsidies

Bekijk hoe wij
andere klanten geholpen hebben

Duurzame industrie

Case SPEAR

Een samenwerking tussen SPEAR en Evolvalor heeft geleid tot een succesvolle subsidieaanvraag van de subsidie Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie (DEI+). Hierdoor kunnen wij een bijdrage leveren aan de realisatie van een recycling unit en worden er stappen gezet naar een circulaire economie.
Duurzame industrie

Case Kaltenbach Tools

Dankzij de samenwerking met Evolvalor heeft Kaltenbach Tools geleerd om een structurele aanpak te hanteren voor haar productontwikkelingen en de WBSO helpt hen om de innovatiekosten structureel te reduceren