Duurzame industrie Case Kaltenbach Tools

 

 

Het mooiste product van de wereld? Bij Kaltenbach Tools hoeven ze daar niet lang over na te denken: ‘Dat is al eeuwen staal natuurlijk!’. Het zal je niet verrassen dat Kaltenbach-Tools al 85 jaar hét merk van staal is. Deze producent van metaalbewerkingsmachines loopt qua kennis, techniek, assortiment, kwaliteit en service voorop. Bij Kaltenbach-Tools gaat het altijd eerst om de mens met zijn specifieke wens en pas daarna om de machines en oplossingen op maat die daarbij passen.

Omdat ze bij Kaltenbach Tools voor elk productieprobleem wel een op maat gemaakte oplossing vinden, moet er intern veel onderzoek en ontwikkeling gedaan worden. Dit maakte Kaltenbach Tools de perfecte kandidaat voor de WBSO. Evolvalor helpt Kaltenbach met succes de WBSO te benutten.

‘Wij werken nu al geruime tijd samen met Evolvalor en ervaren een top advies en begeleiding die we nodig hebben om juiste aanvragen te kunnen doen en daarna dit op een juiste manier te volbrengen‘

 

Na de eerste WBSO-aanvraag kregen ze zelfs de vraag van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) waarom zij niet eerder WBSO aangevraagd hebben. ‘Omdat we geen kennis hadden van WBSO’, aldus Directeur George Sypesteyn. Sindsdien is er een mooie samenwerking tussen Evolvalor en Kaltenbach Tools ontstaan.

‘Dankzij de samenwerking hebben wij geleerd om een structurele aanpak te hanteren van de ontwikkelingen die zij doen. Hierdoor kan Kaltenbach Tools stapsgewijs tot verdere en betere productverbeteringen komen’. – George Sypesteyn, Directeur Kaltenbach Tools.

Subsidies

WBSO

Uw kosten voor R&D verlagen? Kijk snel of u in aanmerking komt!