Nieuws

Subsidie Circulaire Ketenprojecten

Voor de Subsidie Circulaire Ketenprojecten wordt 4,5 miljoen euro beschikbaar gesteld. Lees snel meer om te weten of er mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf.

Lees meer

Volop subsidiemogelijkheden voor innovatie in Energie en Duurzaamheid in 2021!

De verduurzaming van bedrijven wordt ook in 2021 weer gestimuleerd door de RVO door middel van meerdere subsidies voor ontwikkelingen en innovaties. Lees snel verder om de verschillende mogelijkheden op een rijtje te bekijken en om te bepalen of er subsidies zijn die aansluiten op jouw plannen voor 2021.

Lees meer

Opening SLIM-regeling

Op 1 maart opent de SLIM-regeling weer. De SLIM-subsidie is bedoeld om mkb-ers te stimuleren om te investeren in hun personeel en het creëren van een leerrijke werkomgeving. Lees snel meer om te zien of jouw bedrijf hier ook voor in aanmerking komt.

Lees meer

EIA: Publicatie van de Energielijst 2021

De Energielijst 2021 is recent gepubliceerd. Op deze Energielijst staan alle bedrijfsmiddelen vermeld waarvoor ondernemers in het nieuwe jaar weer Energie-investeringsaftrek (EIA) kunnen aanvragen. Met de EIA kunnen ondernemers profiteren van een fiscale korting op investeringen in energiebesparende bedrijfsmiddelen.

Lees meer

ISDE 2021: Verruiming van het budget en zonnepanelen subsidiabel

Minister Wiebes heeft de voorwaarden gepubliceerd waaraan zonnepanelen, windmolens, warmtenetten en isolatiemaatregelen moeten voldoen om in 2021 voor subsidie in aanmerking te komen via de subsidieregeling ISDE.

Lees meer

Prinsjesdag & Healthcare branche

Op Prinsjesdag werden de begrotingsplannen voor 2021 gepresenteerd. Benieuwd wat de belangrijkste punten zijn voor de Healthcare branche?

Lees meer

Wat betekenen de begrotingsplannen 2021 voor de IT-branche?

Op Prinsjesdag werden de begrotingsplannen voor 2021 gepresenteerd. De belangrijkste punten voor de IT-branche hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Wat betekenen de begrotingsplannen 2021 voor de Duurzame Industrie?

Op Prinsjesdag heeft het kabinet duidelijk gemaakt dat ze budget vrijmaken in 2021 voor de Duurzame Industrie. De uitvoering van het Klimaatkoord gaat ondanks het coronavirus namelijk gewoon door. Hiervoor willen we Nederland in 2020 en 2021 veel vooruitgang boeken. De belangrijkste punten hebben we voor je op een rijtje gezet.

Lees meer

Prinsjesdag 2020: wat betekent dit voor subsidies en innovatie?

Gister was het een bijzondere Prinsjesdag. Echter werd tijdens de troonrede in ieder geval één ding duidelijk: we gaan Nederland uit de crisis investeren! Benieuwd naar wat dit betekent voor subsidies en innovatie voor jouw bedrijf? Het belangrijkste nieuws hebben we voor je op een rijtje gezet

Lees meer