Healthcare Case Health Thing

In 2019 heeft eigenaar Rob in ’t Zand ‘Health Thing Movement’ opgericht na twee levens veranderende gebeurtenissen. Gevoed vanuit zijn eigen ervaringen, met een grote intrinsieke drijfveer, wil hij zijn bijdrage leveren aan het zorgsysteem. Health-Thing heeft als primair doel gesteld patiënten met elkaar te verbinden op een manier zodat men van elkaar kan leren over hoe men het welzijn verbetert tijdens een zorgtraject. De missie van Health-Thing is het ontwikkelen van een innovatief online gezondheid gerelateerd peer-to-peer platform voor en door gebruikers en in co-creatie met betrokken stakeholders en experts.

Dit betekent dat Health-Thing in de beginfase van innovatie zit. Ideeën moeten onderzocht en getest worden, en er moet gekeken worden welke business -en ontwikkelrichting het best haalbaar is. In deze fase zijn veel subsidieregelingen interessant wegens de vele onzekerheden en verbonden risico’s voor de ondernemen die het met zich meebrengt. De ondernemer kan hierbij wel een steuntje in de rug gebruiken. Evolvalor heeft Rob met succes geholpen zo’n steuntje in de rug te vinden voor Health Thing: in de vorm van een MIT-Haalbaarheid subsidie.

Omdat Rob boordevol ideeën zit en er nog veel meer onderzocht en ontwikkeld moet worden, blijft Evolvalor met Health Thing meedenken en op zoek gaan naar de ideale financieringsmix. Wij bij Evolvalor helpen Rob graag om zijn missie waar te maken om een leidende digitale community met betrekking tot gezondheid en welzijn in Europa te worden die mensen met elkaar verbindt die hun welzijn willen verbeteren. Hierin gaan we mee in zijn motto: “Do your own Health Thing’!

Subsidies

MKB Innovatiestimulering Regio en Topsectoren (MIT)

Concept of idee waarvan u de haalbaarheid wil toetsen? Kijk dan snel naar de MIT Haalbaarheid subsidie van € 20.000,-