Roeland Dobbe

Wij zijn een ervaren team van energieke no-nonsense subsidieconsultants met een ruime ervaring binnen de IT, Healthcare en (duurzame) Industrie. Tijd om onszelf voor te stellen! Hierbij de beurt aan onze Subsidie consultant Roeland Dobbe:

‘Bij Evolvalor help ik innovatieve bedrijven passende subsidies te vinden en hierbinnen hun expertise van het papier te laten spatten. Met focus op het gebied van duurzaamheids- en innovatiesubsidies kan ik echt energie krijgen van het expliciet maken van het impliciete: als jij mij de ingrediĆ«nten geeft, maak ik jouw gerecht. Met een achtergrond als projectmanager in ICT en als onderzoeker in gezondheidsbeleid ken ik zowel de taal van de aanvrager als de beoordelaar. Dit gebruik ik in het voordeel van de klant bij het formuleren van subsidieaanvragen.

In mijn vrije tijd ben ik graag veel in beweging, het liefst buiten. Bij mooi weer vind je mij in de natuur op mijn racefiets, op het pĆ”del-veld of wandelend door de Nederlandse natuurgebieden. Op vakantie ga ik graag de natuur in, bijvoorbeeld met een huttentocht door de Alpen, of met de racefiets om bergpassen te beklimmen. Daarnaast houd ik erg van lekker koken, eten en drinken.’

+31 (0) 20 2440317