Maarten Griffioen

Wij zijn een ervaren team van energieke no-nonsense subsidieconsultants met een ruime ervaring binnen de IT, Healthcare en (duurzame) Industrie. Tijd om onszelf voor te stellen! Hierbij de beurt aan onze Subsidie consultant Maarten Griffioen:

‘In mijn rol als Subsidie consultant ondersteun ik onze relaties bij het definiĆ«ren van hun innovatieprojecten, het schrijven- en begeleiden van projectvoorstellen om hen de volgende stap te laten maken. Hierbij combineer ik mijn technische wetenschappelijke achtergrond met de praktijk. Het geeft me energie bij te dragen aan innovatie en in aanraking te komen met de nieuwste technieken in verschillende sectoren en uiteenlopende onderwerpen. Deze variatie stelt mij in staat telkens meer te weten te komen over nieuwe onderwerpen.

Stilzitten is niet aan bij besteed. In mijn vrije tijd ben ik daarom ook veel in de weer en pak ik bijvoorbeeld snel een klusproject op, rijd ik een motorrit en geniet ik van het leven. Daarnaast mag de jaarlijkse wintersport zeker niet ontbreken!’

+31 (0) 20 2440317