Martin Kaptein

Wij zijn een ervaren team van energieke no-nonsense subsidieconsultants met een ruime ervaring binnen de IT, Healthcare en (duurzame) Industrie. Tijd om onszelf voor te stellen! Hierbij de beurt aan onze Subsidie Consultant Martin Kaptein:

Al vanaf de start van de WBSO in 1994 ben ik actief bezig met het helpen van ondernemingen en organisaties om te overleven in de jungle van subsidies. Je wordt voor een bedrijf een waardevolle consultant als je weet wat het betekent om een onderneming te runnen, hoe de ondernemer denkt én hoe de subsidieverstrekker daar over denkt!

Tijdens mijn loopbaan ben ik als chemisch procestechnoloog en technisch bedrijfskundige de ene helft van mijn werkzame leven actief geweest in de procesindustrie (Process-engineering, R&D management, Controlling). En de tweede helft bij de Rijksoverheid (beoordelen, controleren en handhaving van subsidies).

Dit is precies de achtergrond van de consultants die bij Evolvalor er hard voor werken om bedrijven en organisaties te ontzorgen op alle gebieden van subsidies: Evolvalor consultants spreken en begrijpen de taal van de ondernemers én de taal van de inspecteurs van de gemeentelijke, provinciale en Rijksoverheden. Wij denken voor onze klanten niet in problemen maar in de oplossing van problemen die zij hebben om hun doelstellingen te bereiken.