Healthcare Case Sigma Zorg

 

Sigma Zorg

Sigma Zorg is een kleinschalige en vooruitstrevende thuiszorgorganisatie. Sigma Zorg respecteert dat iedereen een eigen invulling geeft aan zijn leven en hanteert daarom het uitgangspunt: ‘professionele en toegankelijke zorg in uw eigen, vertrouwde omgeving’. Dit vertaalt zich naar hun missie, waarbij zij streven naar het beste aanbod (thuis)zorg voor iedere cliënt. Sigma Zorg gelooft dat een tevreden werknemer zal resulteren in een tevreden cliënt. Vandaar dat Sigma Zorg graag gekwalificeerd personeel wilt aantrekken en vasthouden. De mogelijkheid voor de medewerkers om zich te kunnen ontwikkelen, is voor Sigma Zorg van groot belang.

De SLIM-subsidie

Dit betekent dat Sigma Zorg energie wilt steken in de ontwikkeling van hun werknemers. Vanuit het perspectief van Sigma Zorg is dit van belang omdat zij op deze manier hun medewerkers beter aan zich kunnen binden. Vanuit het perspectief van de werknemer is dit van belang omdat zij door ontwikkeling een grotere kans hebben op een succesvolle loopbaan met leuk werk en een goed inkomen. Sigma Zorg wilt de scholingsbehoefte van haar werknemers in kaart te brengen en hier passend opleidingsbeleid bij ontwikkelen.

“Sigma Zorg was al voornemens om het leren en ontwikkelen van medewerkers binnen de organisatie te stimuleren, maar er was net te weinig speling in ons huidige budget. Door toekenning van de SLIM-subsidie werden de benodigde (financiële) middelen beschikbaar.” – A. el Mouamin, Directeur Sigma Zorg

Samenwerking

Evolvalor heeft Sigma Zorg geholpen om financiële steun te zoeken om een onderzoek te starten naar de scholingsbehoefte en de ontwikkeling van een opleidingsplan te realiseren: de SLIM-regeling. De SLIM-regeling is een regeling vanuit de overheid met als doel een leerrijke werkomgeving te stimuleren in het mkb. De samenwerking tussen Evolvalor en Sigma Zorg is uiterst goed verlopen.

“Sigma Zorg heeft voor Evolvalor gekozen omdat hun werkwijze ons erg aansprak. Het eerste contact voelde meteen al goed. Bovendien staat Evolvalor zeer goed aangeschreven en heeft zij een mooi portfolio opgebouwd. De samenwerking hebben wij ervaren als zeer prettig. Evolvalor heeft ons vakkundig begeleid en we hebben samen kunnen brainstormen over de vormgeving van ons project. Vervolgens heeft Evolvalor dit om kunnen zetten naar een complete subsidieaanvraag.” – A. el Mouamin, Directeur Sigma Zorg

Subsidies

SLIM

25.000 euro om je medewerkers te ontwikkelen! Kijk snel naar de SLIM Subsidie en neem contact op!