Subsidiekansen voor Limburgse ondernemers

In Limburg is vanaf 2022 een nieuw MKB-fonds beschikbaar: het Limburg Startup Capital Fund (LSCF). Het LSCF is bedoeld voor Limburgse, startende en innovatieve ondernemers die bijdragen aan de belangrijkste maatschappelijke transities op het gebied van energie, circulariteit, gezondheid en digitalisatie. Er is € 32,65 miljoen beschikbaar en bestaat uit twee deelinstrumenten.

Limburg Vroege Fase Fonds

Het Limburg Vroege Fase Fonds is bedoeld om ondernemers in de startfase van hun bedrijf financiële ondersteuning te bieden. Er is een bedrag van € 10 miljoen beschikbaar in dit fonds.

Seed Fonds Limburg

Het Seed Fonds Limburg is bedoeld voor ondernemers die al een stapje verder zijn en willen opschalen en doorontwikkelen. Er is een bedrag van € 22,65 miljoen beschikbaar in dit fonds.

LIOF

Het LIOF is verantwoordelijk voor de uitvoering van het fonds. Het LIOF is de regionale ontwikkelingsmaatschappij van de Provincie Limburg. Zij zorgen voor de versterking van de economische structuur en daarmee de groei van Limburg. Nu de Provinciale Staten positief hebben besloten voer de provinciale bijdrage aan het nieuwe fonds, kan LIOF een start gaan maken met de uitvoeringsplannen. De fondsen zijn naar verwachting in het voorjaar van 2022 beschikbaar.

Wil je meer weten?

Ben jij een Limburgse ondernemer of starter en ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en stuur een mail naar info@evolvalor.com.

+31 (0) 20 2440317