Anke Snijder

Wij zijn een ervaren team van energieke no-nonsense subsidieconsultants met een ruime ervaring binnen de IT, Healthcare en (duurzame) Industrie. Tijd om onszelf voor te stellen! Hierbij de beurt aan onze Subsidie consultant Anke Snijder:

‘Andere mensen helpen en de wereld een stukje beter maken: dát is mijn drijfveer in het leven. Door als subsidie consultant bij Evolvalor ondernemers te helpen bij het verwezenlijken van hun innovatieve ideeën op het gebied van Duurzaamheid, IT en Healthcare, komen die twee belangrijke aspecten naadloos bij elkaar. Het is gewoon heel erg leuk om aan de voet van innovatie te staan en te zien dat jouw hulp zijn vruchten afwerpt! Daarnaast houd ik mij ook bezig met de marketing en communicatie van Evolvalor, waardoor geen dag hetzelfde is.

In mijn vrije uurtjes ben ik te vinden achter een boksbal, op het terras of kijk ik op de bank een spannende serie. Nieuwe plekken ontdekken is mijn passie. Of dat nu is op de top van de Acatenango, in de jungle van Oeganda of aan de kust van Portugal, het liefst reis ik de hele wereld over met een net iets te zware backpack of met een vintage camperbusje. Dan neem ik het voor lief dat ik de gezelligheid met mijn vrienden in Amsterdam (even) moet missen.’

 

+31 (0) 20 2440317